Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@22:19:38 GMT

حمله به آمبولانس در محمودآباد ربطی به کرونا نداشت

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۲۲۹۸

حمله به آمبولانس در محمودآباد ربطی به کرونا نداشت

تصویری از یک دستگاه آمبولانس و آثار خسارت بر آن امروز شنبه در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مازندران منتشر و ادعا شد که آمبولانس توسط بستگان یک بیمار فوت شده کرونایی مورد حمله قرار گرفت.

علیرضا شریعت شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا توضیح داد : پدر یک کودک بیمار دارای عارضه قلبی با گمان تاخیر اورژانس ، حالت عادی خود را از دست داده و به سمت آمبولانس سنگ پرانی کرد ، در حالی که آمبولانس و کادر درمانی کمتر از ۱۰ دقیقه پس از تماس در محل حاضر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : متاسفانه پدر کودک بیمار به دلیل نگرانی از بد حالی فرزندش حالت عادی خودش را از دست داد و سنگ پرانی کرد که این حرکت موجب خسارت به خودرو و خارج شدن از مسیر شد.

فرماندار محمودآباد افزود : پدر این کودک پس از این اقدام ، ابراز پشیمانی کرده و قول داد که خسارت وارده را جبران کند و موضوع هم خاتمه یافت.

شریعت گفت : با توجه به این که ماموران اورژانس این روزها باید برای انجام هرگونه عملیات پوشش ویژه کرونایی بپوشند و به همین دلیل هم رسیدنشان به محل ماموریت با کمی تاخیر مواجه می شود.

وی با اعلام این که در این حادثه به هیچ از ماموران کادر اورژانس آسیب جدی وارد نشد ، افزود : در حال حاضر آمبولانس دیگری  جایگزین این آمبولانس شده است تا بتواند خدمت رسانی را به موقع انجام دهد.

شهرستان محمودآباد یکی از شهرهای ساحلی استان مازندران است که بیش از یکصد هزار نفر جمعیت و ۸۵ روستا دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا پدر خدمت رسانی خودرو شبکه های اجتماعی فضای مجازی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۲۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود

ایتنا - یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هوش مصنوعی ممکن است بتواند با پر کردن مدارک معمولی به پزشکان کمک کند، اما به این زودی‌ها در اورژانس مفید نخواهد بود.
محققان گزارش می‌دهند که چت جی‌پی‌تی (ChatGPT) در موارد شبیه سازی شده بیماران مبتلا به درد قفسه سینه نتایج متناقضی ارائه می‌دهد. هوش مصنوعی سطوح مختلف ارزیابی خطر قلبی را برای همان داده‌های بیمار برگرداند - نه چیزی که پزشکان می‌خواهند هنگام پاسخ به یک اورژانس پزشکی ببینند.

به گزارش ایتنا، بر اساس یافته‌هایی که اخیراً در مجله PLOS One منتشر شد، هوش مصنوعی نتوانست به خوبی روش‌های سنتی را که پزشکان برای خطر قلبی بیمار استفاده می‌کنند، انجام دهد.

برای این مطالعه، محققان چت جی‌پی‌تی را با هزاران مورد شبیه سازی شده از بیماران مبتلا به بیماری قلبی آموزش دادند. تحقیقات قبلی نشان می‌داد که هوش مصنوعی می‌تواند امتحانات پزشکی را پشت سر بگذارد، بنابراین انتظار می‌رود که در پاسخ به فوریت‌های پزشکی مفید باشد.

درد قفسه سینه یک شکایت رایج در اورژانس است و پزشکان باید به سرعت و فوریت وضعیت بیمار را ارزیابی کنند. به گفته پزشکان، موارد بسیار جدی را می‌توان به راحتی از روی علائم شناسایی کرد، اما موارد کم خطر می‌تواند پیچیده‌تر باشد. تصمیم گیری در مورد اینکه آیا فرد بیمار باید برای ارزیابی در بیمارستان نگهداری شود یا به خانه فرستاده شود، می‌تواند دشوار باشد.

 

هستون، پزشک محقق، توضیح داد که امروزه پزشکان اغلب از دو معیار برای ارزیابی خطر قلبی استفاده می‌کنند که TIMI و HEART نامیده می‌شوند. این چک لیست‌ها به عنوان ماشین‌حسابی عمل می‌کنند که از علائم، سابقه پزشکی و سن برای تعیین ریسک یک بیمار قلبی استفاده می‌کنند. در مقابل، هوش مصنوعی مانند چت جی‌پی‌تی می‌تواند هزاران متغیر را به سرعت ارزیابی کند، ظاهراً به این معنی است که ممکن است بتواند یک وضعیت پیچیده پزشکی را سریع‌تر و دقیق‌تر تجزیه و تحلیل کند.

محققان سه مجموعه از 10000 مورد شبیه سازی شده تصادفی ایجاد کردند. مجموعه اول شامل هفت متغیر مورد استفاده برای مقیاس TIMI، دومی پنج متغیر مورد استفاده در HEART، و مجموعه سوم دارای مجموعه پیچیده‌تری از 44 قرائت تصادفی سلامت بود.

هنگامی که دو مجموعه داده اول تغذیه شد، چت جی‌پی‌تی با امتیازهای ثابت TIMI و HEART، به ترتیب 45 و 48 درصد موافقت کرد. در آخرین مجموعه داده، محققان همان موارد را چهار بار انجام دادند و دریافتند که چت جی‌پی‌تی اغلب حتی نمی‌تواند با خودش موافق باشد. هوش مصنوعی در 44 درصد مواقع ارزیابی‌های متفاوتی را برای موارد مشابه ارائه داد.

این مشکل احتمالاً به دلیل تصادفی بودن نسخه فعلی نرم افزار چت جی‌پی‌تی است که به آن کمک می‌کند تا پاسخ‌های خود را برای شبیه سازی زبان طبیعی تغییر دهد.

چنین تصادفی در مراقبت‌های بهداشتی مفید نیست، جایی که تصمیمات درمانی نیاز به یک پاسخ واحد و ثابت دارد.
هستون گفت: « ما متوجه شدیم که تنوع زیادی وجود دارد و این تغییر در رویکرد می‌تواند خطرناک باشد. این فناوری می‌تواند ابزار مفیدی باشد، اما فکر می‌کنم که این فناوری بسیار سریع‌تر از درک ما از آن پیش می‌رود، بنابراین مهم است که تحقیقات زیادی انجام دهیم، به‌ویژه در این موقعیت‌های بالینی پر خطر.»

علیرغم این مطالعه، هستون خاطرنشان کرد که هوش مصنوعی این پتانسیل را دارد که واقعاً در اورژانس مفید باشد. هستون گفت:« برای مثال، کل پرونده پزشکی یک فرد می‌تواند وارد برنامه شده و مرتبط‌ترین حقایق را در مورد یک بیمار به سرعت در شرایط اضطراری ارائه کند. پزشکان همچنین می‌توانند از برنامه بخواهند تا چندین تشخیص احتمالی را در موارد دشوار و پیچیده ارائه دهد.»

هستون گفت:« چت‌جی‌پی‌تی می‌تواند در ایجاد تشخیص افتراقی عالی باشد و این احتمالاً یکی از بزرگ‌ترین نقاط قوت این فناوری است. اگر کاملاً نمی‌دانید که در مورد یک بیمار چه می‌گذرد، می‌توانید از او بخواهید که پنج تشخیص اصلی و استدلال درباره هر یک را ارائه دهد. بنابراین می‌تواند به شما کمک کند تا در مورد بیماری فکر کنید، اما در دادن پاسخ خوب نیست.»

دیگر خبرها

  • استقرار آمبولانس‌های اورژانس تهران در نمایشگاه کتاب
  • روایت دبیر از تصمیم اتخاذ شده برای «یزدانی»/ربطی به «تیلور» نداشت
  • تمهیدات اورژانس تهران برای نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • توفان مشهد، خسارت خاصی نداشت
  • رانگنیک: رد پیشنهاد بایرن ربطی به اظهارات هوینس نداشت
  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • واکنش هیات فوتبال استان به تهران به ماجرای عدم حضور آمبولانس اورژانس در دیدار پرسپولیس و سپاهان
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است