Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهروند نوشت: روز شنبه خبر دو مرگ مشکوک به بازپرس جنایی تهران اطلاع داده شد. باران و ‏مریم که فقط چند روز از تولد آنها می‌گذشت، به دلایل نامعلومی جان‌شان را از دست دادند. خانواده‌ این نوزادان جانباخته، کادر درمانی و بیمارستان‌های محل نگهداری ‏فرزندان‌شان را در بروز این حادثه مقصر می‌دانند و همین هم شد تا این دو پرونده برای ‏بررسی به دادسرای جرایم پزشکی ارسال شود‎.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین حادثه حدود ساعت 9 صبح از طریق مأموران کلانتری 145 ونک به بازپرس کشیک ‏قتل اعلام شد. براساس آنچه در پرونده قید شده، نوزادی 14روزه به دلیل زردی در مرکز ‏درمانی کودکان در یکی از خیابان‌های شمالی تهران بستری بود. درواقع والدین این دختر به ‏توصیه کادر درمانی پنج روز قبل از حادثه فرزندشان را در این مرکز درمانی بستری کردند تا ‏زردی این نوزاد به حد نرمال برسد. اما شنبه صبح وقتی پدر و مادر این نوزاد به بیمارستان ‏مراجعه کردند، به آنان گفته شد که فرزندشان فوت کرده است.
پدر این کودک هم با مراجعه ‏به کلانتری منطقه علیه بیمارستان و کادر درمانی آن شکایت کرد. پدر این کودک جانباخته ‏که حال فرزندش رو به بهبود بود و هیچ نشانه و علایمی از بیماری حادی نداشت در ‏اظهاراتش گفت: «حال باران خوب بود. حتی کادر درمانی بیمارستان هم به ما اطمینان دادند که ‏دخترم به‌زودی مرخص می‌شود. به ما گفتند شنبه یا یکشنبه می‌توانیم او را به خانه ‏ببریم. اما شنبه جنازه او را تحویل ما دادند. مطمئنم آنها در مرگ دخترم مقصرند.» ‏مادر این طفل چند روزه هم در اظهاراتی مشابه به مأموران گفت: «من به دخترم شیر می‌دادم. ‏در این چند روز او را در آغوش می‌گرفتم. اگر او مشکلی داشت چرا بیمارستان به ما چیزی ‏نگفت. آنها با بی‌مسئولیتی ما را داغدار کردند.» با توجه به اظهارات والدین این نوزاد و ‏احتمال قصور پزشکی، بازپرس واحدی دستور ارجاع پرونده را به دادسرای جرایم پزشکی ‏صادر کرد تا چند و چون این ماجرا به‌طور دقیق روشن شود‎.

اما چند ساعت بعد خبر مشابه دیگری این بار از سوی کلانتری 106 نامجو به بازپرس واحدی ‏اعلام شد. باز هم مرگ مشکوک یک نوزاد دختر و شکایت والدین از کادر درمانی. براساس ‏اعلام پلیس حوالی ساعت 2بعدازظهر پدر و مادری هراسان در حالی‌که نوزاد دوروزه‌شان را روی دست داشتند به بیمارستان امام حسین(ع) مراجعه کردند.

براساس اعلام اورژانس این ‏مرکز درمانی کودک در زمان مراجعه هیچ علایم حیاتی نداشت. با وجوداین، کادر درمانی ‏همه اقدامات لازم را برای احیا انجام دادند، اما تلاش آنها فایده‌ای نداشت. آن‌طور که ‏پدر این دختر به «شهروند» می‌گوید دخترش مریم در یکی از بیمارستان‌های جنوب تهران ‏متولد شد و به او گفتند حال  او خوب است، حتی لباس‌هایش را هم گرفتند تا ‏تنش کنند، اما بعد انگار همه چیز تغییر کرد، بچه را به من نشان نمی‌دادند هر چه هم پرس‌و‏جو می‌کردم کسی جواب درستی به من نمی‌داد تا اینکه بعد از چند ساعت گفتند ‏حال بچه وخیم است. این پدر داغدار درحالی‌که صحبت کردن درباره اتفافات آن روز برایش ‏سخت و عذاب‌آور بود، این‌گونه ادامه داد: «انگار نمی‌توانستند برایش ‏کاری انجام دهند. به آنها گفتم اگر لازم است او را به بیمارستان دیگری ببرم.ابتدا قبول نکردند اما بعد یکی از دکترها به من گفت دراین بیمارستان نمی‌توانند برای بچه من کاری ‏انجام دهند و هیچ امکاناتی ندارند و خودمان او را به بیمارستان مجهزتری ببریم.شاید اگر ‏زودتر او را به بیمارستان امام حسین(ع) رسانده بودیم، این اتفاق نمی‌افتاد.» پدر و مادر این ‏نوزاد هم به همین دلیل از همان بیمارستانی که دخترشان در آنجا به دنیا آمد، شکایت کردند.
 پدر این نوزاد گفت اگر بچه ما نارسایی یا هر مشکل دیگری داشت چرا بیمارستان به ما اعلام نکرد، ‏چرا پزشک متوجه نشد تا در بیمارستانی با امکانات بیشتر همسرم را سزارین کنند. کادر ‏درمانی بیمارستان در این حادثه مقصر است. به دستور بازپرس جنایی این پرونده هم برای ‏بررسی بیشتر به دادسرای جرایم پزشکی ارسال شد‎.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کادر درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۶۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت

استاندار هرمزگان در نشست بررسی مسائل پروژه‌های بیمارستانی، آبان‌ماه را زمان تحویل ساختمان‌ها و آغاز تخت‌گذاری دو بیمارستان بندرعباس و میناب اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، پیمانکاران و مشاوران پروژه‌های بیمارستانی استان، عصر امروز جلسه بررسی آخرین روند پیشرفت و حل مشکلات بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان میناب به ریاست مهدی دوستی، استاندار هرمزگان برگزار شد. 

مهدی دوستی در این جلسه با اشاره به اولویت طرح‌های بیمارستانی استان جهت تکمیل، اظهار داشت: از ابتدای دولت تاکنون 7 طرح و پروژه بیمارستانی یا آغاز شده یا تکمیل آن با جدیت دنبال شده که از این تعداد 3 پروژه به اتمام رسیده و سایر بیمارستان‌ها نیز پیشرفت خوبی دارند. 

وی با تأکید بر فوریت واگذاری انشعابات آب و برق بیمارستان‌های در حال ساخت استان، افزود: تکمیل 2 بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان 160 تختخوابی میناب بسیار حائز اهمیت است که با حل مشکلات موجود و تامین منابع مالی، این پروژه‌ها طبق زمان‌بندی، آبانماه برای تخت گذاری به دانشگاه علوم پزشکی تحویل سپس به مردم شریف استان تقدیم می‌شود. 

استاندار هرمزگان از منظر تامین آرامش خاطر و امنیت درمان مردم هرمزگان نیز گفت: اگر مسئله زیرساخت درمانی حل شود می‌توان انتظار داشت پزشکان و متخصصان نیز در این استان حضور یابند و مشکل فعلی مردم و مراجعه بیماران به سایر استان‌ها کاهش خواهد یافت و روند درمانی در بیمارستان‌های داخلی پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به افزایش هزار تخت بیمارستانی به استان هرمزگان، تصریح کرد: تکمیل این دو بیمارستان بزرگترین کار برای استان خواهد بود که موجب می‌شود سرانه تخت بیمارستانی استان از 1.3 به 1.9 برسد که از متوسط کشوری نیز بالاتر خواهد بود. 

دوستی با اشاره به اینکه با تعریف طرح‌های مختلف در حوزه بهداشت و درمان و تامین تجهیزاتی از قبیل دستگاه دیالیز به دنبال اصلاح اکوسیستم درمانی استان هستیم، گفت: منابع تکمیل طرح‌های درمانی را از محل‌هایی نظیر مولدسازی و سایر منابع تخصیص خواهیم داد، پیمانکاران نیز باید در موعد مقرر نسبت به خرید تجهیزات و تکمیل بیمارستان‌ها اقدام کنند. 

به گزارش تسنیم، در این جلسه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و پیمانکاران پروژه‌های بیمارستانی گزارش آخرین وضعیت 2 پروژه مهم درمانی استان یعنی بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس و بیمارستان 160 تختخوابی میناب را ارائه و مسائل و مشکلات این پروژه‌ها را مطرح کردند.

انتهای پیام/865/

دیگر خبرها

  • کشف سومین گور دسته جمعی در محوطه بیمارستان شفای غزه + فیلم
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت