Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@18:41:01 GMT

به‌ کادر درمان کمک کنیم

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۰۱۶۹

به‌ کادر درمان کمک کنیم

دیروز آمار قربانیان بیماری کرونا باز هم از ۲۰۰ نفر گذشت. خبر تلخ و عددی که هر روز از شنیدنش می‌ترسیم. کاربران زیادی به این آمار اشاره کردند و درباره‌اش نوشتند و به این بهانه خیلی‌ها از کادر درمان و خستگی و بیماری‌شان گفتند.

پزشکان و پرستارانی که در شبکه‌های اجتماعی فعال هستند هم درباره مشکلات این روزهای‌شان می‌نویسند: «‏یکی دیگه از پزشک‌هامون هم با علائم مشکوک رفت برای قرنطینه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا نکشه، کار ما را قطعاً خواهد کشت»، «‏کرونا زیاد نمیشه ما داریم تموم می‌شیم»، «‏یه دوست پزشک دارم که چند وقت پیش داییش فوت کرد. آنقدر به همه گفت مراسم نگیرین و نرید که کل فامیلش باهاش درگیر شدن. حتی پدر مادر خودش. مراسم گرفته شد و درصد زیادی از افراد اون مراسم کرونا گرفتن.از جمله پدر مادر خودش. همه هم برای ویزیت رفتن پیشش و الان گفت که خودش هم گرفته»، «‏واقعاً نمیشه خستگی کادر درمان رو درک کرد»، «در موج جدید کرونا ابتلاى منجر به مرگ ‎کادر درمان به‌طرز شگفت‌آوری چشمگیر است. در پروتکل‌های حفاظتی پرسنل تجدیدنظر کنید. پرسنل درمانگر بیفتند، جبهه از دست می‌رود. مرگ درمانگران را جدی بگیرید.»، «‏یه ذره دیگه ماسک نزنیم کادر درمان رو هم شکست میدیم. ماسک بزن هموطن»، «‏کادر درمان داره یکی یکی میمیره، آرایشگاه و سفر و بقیه چیزها هنوز ممنوع نیست.»، «‏یه خداقوت هم بگیم به اونایی که ماسک نمی‌زنن باعث شدن ایران رتبه نخست در بین کشورها با بیشترین فوتی کادر درمان به‌علت کرونا رو به‌دست بیاره. بزرگوار این جوونایی که به‌خاطر خطای انسانی شما می‌میرن قتل عمده حواستون هست؟»، «‏فقط چند دقیقه یا ساعت گرما و خفگی را تحمل کن باور کن می‌ارزد پرستاری همان اندازه استراحت کند. این کمترین کار ما برای جبران زحمات کادر درمان است»، «اورژانس بیمارستان امام شده عین مترو دروازه دولت بس که شلوغه»، «تو اتاق عمل بیمارستان دانشگاهی ۳ تا از ۶ تا متخصص بیهوشی تست مثبت شدند. کم‌کم باید نیروی کمکی بیاریم. موج‌ اول در برابر چیزی که الان داریم می‌بینیم شوخی‌ای بیش نبود.»، «وقتی به شما می‌گم ما داریم تموم می‌شیم، باورتون نمی‌شه. اینجا ۲۳ نفر از اتاق عمل بیمارستان علامت دار شدند.»، «بیمارستانی که پدر من اونجاست مریض کرونایی بستری نمی‌کنن با این‌حال پدرم گفت بچه‌های بخش یکی یکی دارن کرونا می‌گیرن. تو رو به‌ خدا حواستون رو جمع کنین. کادر درمانی از پا افتادن. اوضاع اصلاً شوخی بردار نیست.»




 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۰۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که همانگونه که در گزارش روز ۱۳ اردیبهشت روزنامه همشهری نیز به آن پرداخته شد، ایران هم در زمان اوج ویروس کرونا از وارد کنندگان واکسن کرونا بود، تقریبا ۱۲درصد واکسن‌های وارداتی به ایران هم آسترازنکا بود، چیزی حدود ۲۵ میلیون دوز، به همین دلیل یک نگرانی جدید از تزریق این واکسن در اذهان عمومی شکل گرفت.

هشدارها و توصیه‌ها در ایران

نگرانی‌ که البته به گفته متخصصان تنها در صورت بروز عوارض در همان روزها و هفته‌های ابتدایی تزریق واکسن جدی است اما با گذشت دو سال از زمان تزریق و نبود علائم، دیگر خطری وجود ندارد.

البته در همان ماه‌های شروع واکسیناسیون در ایران و انجام ارزیابی‌های اولیه روی واکسن آسترازنکا توصیه‌هایی به عدم تزریق واکسن آسترازنکا برای گروه‌های سنی خاص(افراد زیر ۴۰ تا ۵۰ سال به ویژه زنان) مطرح شد.

مرگ‌هایی که باعث توقف واکسیناسیون در اروپا شد

البته تزریق آسترازنکا تنها منجر به بروز عوارض نشده و از آنجایی که مهمترین عارضه آن لخته شدن خون است، مرگ‌هایی به دلیل تزریق این واکسن نیز گزارش شده است. در همان ابتدای واکسیناسیون اتریشی‌ها از مرگ یک پرستار به دلیل اختلال انعقاد خون بعد از تزریق آسترازنکا خبر دادند، پس از آن هم مصرف‌کننده دیگری در این کشور دچار آمبولی ریه شد. همزمان در دانمارک هم یک مرگ و بروز خونریزی مغزی در بیمار دیگر ناشی از تزریق واکسن ثبت شد. مرگ‌هایی که به صورت موردی در دیگر کشورها هم گزارش می‌شد و توقف استفاده از این واکسن را در این کشورها در پی می‌آورد. موج توقف تزریق واکسن‌های آسترازنکا در اروپا از اسفند ۹۹ آغاز شد، ابتدا نروژ، ایسلند، بلغارستان، اتریش، هلند،‌ دانمارک و ایرلند و پس از آن‌ها، فرانسه، آلمان و بریتانیا، استونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، رومانی و لاتویا دستور توقف واکسیناسیون با این واکسن را دادند.

بیشتر بخوانید:

واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد

اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید

اکنون و پس از چند روز از تائید بروز عوارض نادر با تزریق واکسن آسترازنکا توسط شرکت سازنده و گذر بیش از دوسال از ممنوعیت آن در تعدادی از کشورهای اروپایی، شرکت آسترازنکا تصمیم به جمع آوری، پس گرفتن و حذف عرضه این واکسن در سراسر دنیا گرفته است.

پس گرفتن، جمع‌آوری و حذف تنها به دلایل تجاری!

به گزارش تلگراف، شرکت سازنده آسترازنکا دلایل تجاری را برای کنار گذاشتن این واکسن ذکر کرده است. این شرکت به طور داوطلبانه «مجوز بازاریابی» خود را در اتحادیه اروپا پس گرفته و در بیانیه‌ای اعلام کرده که واکسن دیگر تولید نمی‌شود و دیگر نمی‌توان از آن استفاده کرد.

مواجهه آسترازنکا با شکایت ۱۰۰ میلیون پوندی

آسترازنکا به دلیل پذیرش اسناد ارائه شده به دادگاه در مورد یک عارضه جانبی نادر ناشی از تزریق این واکسن، با شکایت ۱۰۰ میلیون پوندی در بریتانیا مواجه است. آسترازنکا در دادگاه پذیرفته است است که واکسن‌های آن می‌تواند در موارد بسیار نادری باعث ایجاد TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی شود یا به عبارت ساده تر لختگی خون یا کاهش پلاکت‌های خون شوند. ترومبوز در واقع به موقعیتی گفته می‌شود که یک لخته در داخل عروق سالم تحت شرایطی خاص ایجاد شود که می‌تواند مانع جریان خون در عروق شود. اگر این لخته یا تکه‌ای از آن در بدن شروع به حرکت کند به آن ترومبوآمبولی می‌گویند.

عوارض واکسن چه علائمی دارد؟

ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی (TTS) یک بیماری نادر اما جدی است که با تشکیل لخته‌های خون همراه با سطوح پایین پلاکت‌ها در خون مشخص می شود. این عارضه عمدتا با واکسن‌های خاص COVID-۱۹، به ویژه واکسن‌های ناقل آدنوویروس مانند آسترازنکا و واکسن «جانسون و جانسون» مرتبط بوده است.

ترومبوسیتوپنی معمولا در عرض چند روز تا چند هفته پس از واکسیناسیون ظاهر می شود. علائم شامل سردرد شدید، درد شکم، تورم پا، تنگی نفس و علائم عصبی است. این علائم می‌تواند نشان دهنده تشکیل لخته‌های خون در قسمت‌های مختلف بدن مانند مغز، شکم یا ریه‌ها باشد.

علت دقیق TTS به طور کامل شناخته نشده است، اما اعتقاد بر این است که شامل یک پاسخ ایمنی است که توسط واکسن ایجاد می‌شود، که منجر به لخته شدن غیر طبیعی و تخریب پلاکت می شود. تشخیص این عارضه نیاز به ارزیابی بالینی، مطالعات تصویربرداری برای تشخیص لخته‌های خون و آزمایش‌های آزمایشگاهی برای تایید تعداد پایین پلاکت‌ها دارد.

کد خبر 850366 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا سلامت واکسن آسترازنکا خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا پزشکی

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • (عکس) ماسک زدن ضرغامی سوژه شد
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • ایلان ماسک: آمریکا در حال انقراض! کاهش نرخ زاد و ولد خطرناک‌تر از گرمایش جهانی است
  • ایلان ماسک کاربردی برای هوش مصنوعی در اسپیس ایکس نیافت!
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس