Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@13:28:59 GMT

فداکاری مرگبار عروس جوان هشترودی برای تولد نوزادش

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۴۳۶۳۵

فداکاری مرگبار عروس جوان هشترودی برای تولد نوزادش

مادر ۱۹ ساله هشترودی بر اثر ابتلا به کرونا بعد از تولد فرزندش درگذشت.

به گزارش ایمنا، صمد نعمتی دهلان پدر مرحومه هاجر نعمتی که چند روزی است در غم از دست دادن تنها دخترش آرام و قرار ندارد، چنین می‌گوید: دختر پا به ما هم به جهت ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ به بیمارستان هشترود مراجعه و حسب دستور پزشک بستری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمان بستری درصد در گیری ریه‌های دخترم طبق آزمایشی که انجام شد زیر ۲۰ درصد بود.

وی ادامه داد: چون دخترم در آخر ماه حاملگی بود هیچ گونه اقدامات مؤثر پزشکی روی دخترم در بیمارستان هشترود انجام نشد و هر موقع که علت را می‌پرسیدیم جواب کادر درمان این بود: «دختر شما چون حامله و پا به ماه است در مورد بیماری کرونا نمیشه کاری کارهای درمانی کرد»

نعمتی اضافه می‌کند: به خاطر اینکه در بیمارستان هشترود هیچ گونه عکس‌ العملی به روی بیماری دخترم نشد و هر روز هم شاهد کاهش سطح اکسیژن خون دخترم بودم با وجود اینکه ۲۰ روز به وقت زایمان مانده بود و درد ناشی از کرونا و وضعیت حاملگی باعث شد زایمان به صورت طبیعی انجام گیرد که در این صورت باید پزشکان با عمل سزارین اقدام به خارج کردن نوزاد می‌کردند که متأسفانه این کار را نکردند.

او در ادامه می‌گوید: بعد از تولد نوه‌ام با حالت طبیعی گریه کودک امانمان را بریده بود به همین خاطر کودک را به بیمارستان فرمان فرمانی یا (کودکان تبریز بردیم) و آنجا بعد از معاینات و آزمایش‌های گوناگون و عکسبرداری از کل اعضای نوزاد حسب اعلام کادر درمان بیمارستان کودکان تبریز مشخص شد که جناغ نوزاد دچار شکستگی شده است.

پدر مرحومه نعمتی تاکید کرد: دخترم پس از زایمان با افت شدید سطح اکسیژن خون و کاهش سطح هوشیاری روبرو شده بود و دیگر نایی نداشت چون ویروس منحوس کرونا همه جای ریه را درگیر کرده بود و تاب و توان را از دخترم گرفته بود. با اعتراضی که کردیم بالاخره بعد از چندین روز بستری بی نتیجه از طریق آمبولانس دخترم به بیمارستان امام رضای (ع) تبریز اعزام شد: و کادر درمانی بیمارستان امام رضای تبریز بعد از دیدن آزمایشات عنوان کردند که کار از کار گذشته است و شما زمانی که درگیری ریه پایین بود باید بیمار را به این بیمارستان ارجاع می‌دادید.

کادر درمانی بیمارستان امام رضا (ع) اعلام کردند: چون در حال حاضر در صد درگیری ریه بیمار بالای نود درصد است یعنی اگر نجات پیدا کند به عنایت خدا و چهارده معصوم (ع) بستگی دارد ولی همه متفق القول شدند که همه کادر درمان تلاش خود را بکنند. شاید درمان افاده کند.

کادر درمانی بیمارستان امام رضای تبریز به ما می‌گفتند: تلاش می‌کنیم به امید خدا نگذاریم که بیماری از این بیشتر شدت پیدا کند و هر چه در توان داشتند در طبق اخلاص گذاشتند و در حق دخترم واقعاً جانفشانی کردند. ولی دیگر خیلی خیلی دیر شده بود و کار از کار گذشته بود.

وی خاطرنشان کرد: در زمان مراجعه به بیمارستان هشترود درصد درگیری ریه دخترم کم بود و می‌شد یک سری کارهایی انجام داد حال سؤالم از کادر درمانی بیمارستان هشترود این است که چرا برای دخترم کاری نکردند، شاید دلیلی داشته‌اند و می‌خواهم آن دلیل را بدانم و منتظرم که مسئولان بیمارستان به این سوال یک پدر داغدیده جواب بدهند شاید قانع شدم

این پدر در حالی که اشک چشمانش را پاک می‌کند اضافه می‌کند: در زمان بستری در هشترود به راحتی می‌شد درمانش کرد. چون درصد درگیری ریه کم بود.

شاید با زایمان سزارین و در آوردن نوزاد از شکم مادر می‌توانستند با توجه به اینکه چند روز به تولد بچه مانده بود یک سری کارهایی بکنند ولی نکردند.

این پدر داغ دیده در پایان مصاحبه از سازمان نظام پزشکی و مسئولین قضائی شهرستان درخواست کرد که اگر کادر درمانی در درمان دخترش کوتاهی کرده‌اند سازمان نظام پزشکی و مسئولین قضائی شهرستان به این موضوع ورود کنند و علت را مشخص کرده تا افرادی که در این ماجرا کوتاهی کرده‌اند جوابگوی قانون باشند.

وی با بغض و گریه گفت: چون تنها دختری که داشتم از دستم رفت و الان یک نوزادی که آن‌هم جناغش در زمان تولد شکسته از دختر دلبندم به یادگار مانده است و هر کجا هم لازم باشد برای احقاق حقوقم خواهم رفت تا دیگر این ماجرا بر سر خانواده‌های دیگر اتفاق نیفتد. من که دیگر کمرم با مرگ زود هنگام هاجرم شکست، امیدوارم از این اتفاقات بر سر خانواده‌های دیگر نیفتد.

منبع: رکنا

کد خبر 515302

منبع: ایمنا

کلیدواژه: قتل های ناموسی در ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کادر درمانی بیمارستان بیمارستان هشترود بیمارستان امام کادر درمان درگیری ریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس کل و برخی از مدیران قضائی دادگستری کل استان البرز از جمله آرش استکی و حسن مددی رئیس کل محاکم و دادستان عمومی و انقلاب کرج، احمد نوروزی دبیر شورای تحول و تعالی قضائی استان البرز با حضور در بیمارستان امام خمینی (ره) کرج از بخش‌های مختلف این بیمارستان از جمله اورژانس، آی سی یو و دیالیز بازدید کردند و در ادامه در نشست مشترک با رحمت اله حافظی، مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره «سازمان سلامت کوثر» و مدیران و تعدادی از پزشکان و کارکنان بیمارستان کرج آخرین وضعیت ارائه خدمات درمانی را مورد بررسی قرار دادند.

حسین فاضلی هریکندی با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تا سال ۱۴۰۰ و پس از چندین سال توقف فعالیت به دلیل برخی اشکالات قانونی در روند واگذاری و اقدامات پس از آن، بلاتکلیف بود، گفت: تعطیلی این بیمارستان بزرگ علاوه بر توقف ارائه خدمات پزشکی، مشکلات متعددی را در زمینه مطالبات پرسنل و بازنشستگان ایجاد کرده بود که با ورود دادگستری کل استان و همراهی استاندار سابق و فعلی و حمایت‌های نماینده، ولی فقیه در استان البرز در مرداد ۱۴۰۰ با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره از سر گرفت.

رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه با اشاره به تاریخچه ۲۰ ساله مشکلات مرتبط با تغییر مالکیت و سپس مشکلات پیش آمده در واگذاری و مزایده بیمارستان تصریح کرد: یکی از نخستین موانع در ادامه فعالیت این بیمارستان، مربوط به فرایند واگذاری بیمارستان امام خمینی (ره) کرج بود که شرایط مزایده به درستی رعایت نشده بود که پس از طرح دعوا و رسیدگی به آن در محاکم استان، رأی به ابطال مزایده صادر و بیمارستان به مالکین اصلی مسترد شد.

دستور رئیس قوه قضائیه برای احیای بیمارستان

وی با بیان اینکه بخش دیگری از موانع موجود در احیای فعالیت این بیمارستان مربوط به مالکیت و همچنین مطالبات پزشکان و پرسنل و بازنشستگان بود، اضافه کرد: در این مورد نیز با توجه به تأکیدات و دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص احیای بیمارستان و عدم توقف ارائه خدمات درمانی، مهلتی برای تسویه کلیه مطالبات تعیین شد و اقدامات برای شروع مجدد فعالیت‌های درمانی بیمارستان آغاز شد.

فاضلی هریکندی متذکر شد: با برطرف شدن موانع در مسیر شروع مجدد فعالیت این بیمارستان، در شرایطی که در پیک کرونا قرار داشتیم و با توجه به اهمیت و نیاز به ارائه خدمات درمانی به مردم استان، در مرداد ۱۴۰۰ این بیمارستان با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

افزایش ظرفیت بیمارستان

وی با یادآوری اینکه استان البرز از نظر سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در شرایط معمول و استاندارد قرار ندارد تصریح کرد: احیای این بیمارستان با ۱۰۸ تحت که طبق وعده مدیران بیمارستان تا پایان اردیبهشت سال جاری به ۱۲۸ تخت افزایش پیدا می‌کند نقش مهمی در رفع برخی از کمبودهای درمانی استان داشت.

خدمات درمانی برای ۱۳۰ هزار نفر

رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه با استناد به گزارش مدیران بیمارستان افزود: این مجموعه درمانی از ابتدای احیا تا پایان اسفند ۱۴۰۲ برای نزدیک به ۱۳۰ هزار نفر از بیماران در بخش‌های مختلف از جمله اورژانس، آی سی یو، سی سی یو، بستری و اتاق عمل خدمات درمانی ارائه کرده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این بیمارستان کلیه مطالبات پرسنل و بازنشستگان را پرداخت کرده است تصریح کرد: دادگستری کل استان البرز این آمادگی را دارد از ظرفیت‌های قانونی خود در توسعه بیمارستان و افزایش خدمات درمانی به مردم استان استفاده کند.

رئیس کل دادگستری استان البرز در پایان از پیگیری‌های نماینده، ولی فقیه در استان، تلاش‌های استاندار فعلی و سابق، بنیاد شهید و سازمان همیاری شهرداری‌های استان البرز در تعامل و همکاری با دبیرخانه شورای تحول قضائی استان البرز برای احیای این بیمارستان تقدیر کرد.

همچنین رحمت اله حافظی، مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره «سازمان سلامت کوثر» با تقدیر از تلاش و حمایت‌های دستگاه قضائی استان البرز در احیای بیمارستان امام خمینی (ره) کرج متذکر شد: اگر ورود به موقع اتفاق نمی‌افتاد هم اکنون این بیمارستان تبدیل به بازار مبل شده بود.

کاهش پرونده‌های قضائی از ۷۵۶ به ۱۷ مورد

وی با بیان اینکه هم اکنون کلیه حقوق و معوقات پرسنل، پزشکان و بازنشستگان این بیمارستان پرداخت شده است، تصریح کرد: با حمایت‌ها و مساعدت‌های قضائی انجام شده تعداد پرونده‌های بیمارستان در محاکم استان البرز از ۷۵۶ مورد به ۱۷ پرونده کاهش داشته است.

رئیس هیأت مدیره «سازمان سلامت کوثر» در ادامه با اشاره به بخشی از مشکلات و موانع پیش روی توسعه فیزیکی و ظرفیتی بیمارستان، خواستار کمک دستگاه قضائی و اجرایی در رفع تصرف از بخشی از اراضی این بیمارستان شد.

کد خبر 6100097

دیگر خبرها

  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • شوهرم را کشتم که خودم را نجات دهم | ضربه مرگبار کارد به قلب مرد جوان
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • تولد پنجاه و شش نوزاد از ابتدای امسال در بیمارستان کیش
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان