Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@22:22:07 GMT

ادعای عموی علی لندی درباره قصور کادر درمان

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۰۹۸۵۸

در حرفه روزنامه‌نگاری، خبرنگار نباید هیچ جهت‌گیری‌ای داشته باشد اما در مورد علی لندی، نوجوان ۱۵ ساله ایذه‌ای ماجرا فرق می‌کند. می‌خواهیم از یک شیرمرد دهه هشتادی بنویسیم. از قهرمانی ملی که ققنوس‌وار در آتش سوخت و به آسمان‌ها پرکشید. از بزرگمرد کوچکی‌که قهرمانانه به دل حادثه رفت. ماجرای غمبار علی، شب ۱۸ شهریورماه رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او آن شب مهمان خانه خاله‌اش در ایذه بود که خانه همسایه ناگهان به خاطر انفجار پیک‌نیک آتش‌گرفت. دو زن میانسال سعی کردند آتش را خاموش کنند، اما تلاش‌شان راه به جایی نبرد و شروع به جیغ زدن کردند تا شاید کسی به کمک‌شان بیاید.

روزنامه «جام جم» در ادامه نوشت: علی در خانه بود که ناگهان صدای جیغ‌های دو زن را شنید. بدون ذره‌ای تردید به سرعت کفش‌هایش را پوشید و به در خانه همسایه رفت. شعله‌های سرکش آتش دنبال طعمه می‌گشت. علی پیک‌نیک را برداشت و آن را برعکس کرد، اما گاز مایع روی خودش نشت‌کرد و شعله‌های بی‌رحم آتش جسم نحیف علی را در آغوش‌گرفت. یکی از همسایه‌ها که متوجه آتش‌سوزی شده بود، پتویی برداشت و با آن یکی از زنان را نجات داد، اما علی فراموش شد. پوست نحیف تن علی در میان آتش گداخته می‌سوخت، اما علی دم نمی‌زد، حتی از کسی کمک نخواست. یکی از بچه‌های خاله‌اش در را بازکرد و به علی‌گفت سریع به حمام و زیر دوش آب خنک برود. دقایقی بعد و با ورود آتش‌نشانی و اورژانس، آتش خاموش شد و هر سه مصدوم به بیمارستان منتقل شدند. زنی که پیرتر بود فوت شد، اما دخترش سرپایی درمان شد. حکایت علی اما فرق داشت. ۹۱ درصد سوختگی، نتیجه سرشاخ شدن علی با آتش بی‌رحم بود. او ابتدا به بیمارستان سوانح و سوختگی آیت‌ا... طالقانی منتقل شد، اما شدت سوختگی به حدی بالا بود که علی را به بیمارستان امام موسی کاظم(ع) اصفهان منتقل کردند. خبر شجاعت بی‌مثال علی به سرعت در رسانه‌ها منتشر شد. خیلی‌ها با بهت و ناباوری از شجاعت علی در فضای مجازی می‌گفتند:

مرحبا به غیرتت.

دعا می‌کنم خدا بهت سلامتی بده مرد بزرگ.

خدایا خودت شفاش بده و به مادرش و جوونیش رحم کن.

دو روز بعد از حادثه، پدر علی در مصاحبه با ما گفت حالش خوب است و دکترها دارند تمام تلاش‌شان را می‌کنند تا حال او بهتر شود. علی سرتا پا باندپیچی شده بود و همه نگرانش بودند. چند روز بعد فیلمی از علی در فضای مجازی پخش شد که نشان می‌داد حال او بهتر شده و حتی می‌توانست صحبت‌کند. خبر رشادت و شجاعت بی‌مثال علی که پخش شد، مسوولان هم وارد میدان شدند تا سهمی هرچند ناچیز در بهبود وضعیت شیرمرد کوچک ایذه‌ای داشته باشند.

۲۸ شهریور بود که دکتر احمد وحیدی، وزیرکشور، با استانداران اصفهان و خوزستان تماس گرفت و به آنها ماموریت داد تا وضعیت درمانی و هزینه‌ای علی را پیگیری و نتیجه را به او گزارش‌کنند. با دستور وزیر، امیدها برای نجات علی افزایش پیدا کرد، اما فرشته مرگ بالای تخت علی خیمه زده بود. در حالی‌که خانواده علی و بسیاری از مردم ایران دست به دعا بودند، اما نیمه شب دوم مهرماه، ناگهان حال علی رو به وخامت گذاشت و علی ققنوس‌وار به آسمان‌ها پرکشید. دکتر جمشید نمازی‌راد، پزشک معالج بیمارستان امام موسی کاظم درباره فوت علی‌گفت: «علی از چهارشنبه حال عمومی مساعدی نداشت و تنفس‌اش به سختی انجام می‌شد، در نهایت عفونت وارد خونش شد. سپس ارگان‌های بدنش یکی‌یکی از کار ‌افتادند وکلیه و ریه دچار مشکل شدند. متاسفانه تلاش زیادی شد تا علی احیا شود، اما جوابگو نبود و او فوت شد.» او ادامه داد: «چند بافت و ارگان اصلی بدن علی به طور پیوسته دچار مشکل شدند و زمانی‌که فرد به این مرحله می‌رسد، هیچ کاری در زمینه سوختگی نمی‌توان انجام داد و ۹۰ درصد مرگ و میر دارد. ۸۵ درصد سطح بدن علی سوخته بود و پیشرفته‌ترین مراکز درمانی هم نمی‌توانستند هیچ‌کاری برای او انجام دهند.»

علی‌ که پرکشید، چند ساعت بعد خبر فوتش در فضای مجازی و رسانه‌های رسمی‌کشور منتشر شد. آه و اشک و حسرت بود که بر دل و زبان مردم جاری بود:

اسم این پسر باید به عنوان قهرمان در کتاب‌های درسی نوشته بشه.

آفرین به غیرت و مردونگیش.کاش زنده بود و الگویی می‌شد برای همنسلان خودش.

بمیرم برای دل پدر و مادرت. چی به تو یاد دادن که این‌طور فداکاری‌کردی.

خبر فوت علی تا بالاترین رده‌های مسوولان هم بازتاب داشت تا آنجا که مخبر، معاون رئیس جمهور به نیابت از رئیس‌جمهور و در پیامی فوت علی را به خانواده‌اش تسلیت‌گفت.

آرزوی پیاده‌روی اربعین داشت

ساعت ۱۰ صبح روز جمعه با پدر علی تماس‌گرفتیم. آن طرف خط، غوغایی به پا بود. صدای پدر با اشک و بغض شدیدی آمیخته بود. می‌گوید حالش بد است و بهتر است چند ساعت دیگر با او تماس بگیریم. ساعت از یک بعدازظهر گذشته بود که دوباره شماره پدر علی را گرفتیم. این بار عمویش‌ گوشی را برداشت. حال او هم دست کمی از پدر علی نداشت.

تسلیت می‌گویم آقای لندی. در خبرها می‌خواندیم که حال علی بهتر شده است. چرا ناگهان خبر فوت او منتشر شد؟

علی چند روزی بود که وضعیت جسمی و روحی خوبی داشت و پزشکان هم راضی بودند، اما ناگهان همه چیز تغییر کرد. درخواست کمیسیون پزشکی کردیم و گفتیم پزشکان بیشتری برای معاینه به بالین علی بیایند. بیمارستان امام موسی کاظم (ع) متخصص ریه نداشت و چون علی دچار افت اکسیژن شده بود و مشکل ریوی داشت، ما مصر بودیم که یک فوق تخصص ریه علی را معاینه کند. جلسه کمیسیون پزشکی با تاخیر تشکیل شد و ما هم رفتیم و گفتیم متخصص ریه‌تان را معرفی‌ کنید. گفتند کار پزشک ریه را پزشک بیهوشی انجام می‌دهد. ما می‌خواهیم یک فوق تخصص ریه بیاید و نظر بدهد اما ناگهان علی دچار افت اکسیژن و بعد ایست قلبی شد.

این احتمال وجود دارد که قصوری رخ داده باشد؟

کادر درمان بیمارستان خیلی برای علی زحمت کشیدند اما در این مورد کوتاهی‌ کردند. حتی به طور کتبی نامه نوشتم و از عوامل بیمارستان و به خصوص عوامل اورژانس که شرایط روحی ما را به خوبی درک و مدارا کردند، تشکر کردم. آنها رفتار بسیار شایسته‌ای داشتند اما در این مورد کوتاهی کردند.

از بیمارستان شکایت می‌کنید؟

نه چه شکایتی. صد خوبی هم کردند و این یک بدی هم‌کنارش بود. خوبی‌هایشان را هرگز فراموش نمی‌کنیم.

لحظات آخر زندگی علی کنارش بودید؟

بله با هم صحبت می‌کردیم. علی به باشگاه می‌رفت. سر به سر او می‌گذاشتم و می‌گفتم عمو، عضلاتت بیرون زده. گفت نه عضلاتم آب رفته است. حالم که خوب شود، دوباره به باشگاه می‌روم و عضلاتم را می‌سازم.

علی چطور پسری بود؟

شیفته امام حسین(ع) بود و در تمام روزهایی‌که بستری بود، زیارت عاشورا گوش می‌داد. آرزو داشت به پیاده‌روی اربعین برود. پارسال می‌خواست برود که کرونا آمد و نشد. امسال پدرش به او قول داده بود که به زیارت اربعین می‌روند که این اتفاق تلخ افتاد. نماینده ولی فقیه در خوزستان به عیادت علی آمد و گفت این بار که نشد و من به نیابت از شما به کربلا می‌روم و زیارت می‌کنم و سال دیگر با هم می‌رویم، اما علی طاقت نیاورد و روحش زودتر از جسمش به کربلا رفت.

قرار است پیکر علی در کجا به خاک سپرده شود؟

قرار است او را با آمبولانس به ایذه ببریم و شنبه ساعت ۴ بعد ازظهر مراسم تشییع برگزار می‌شود. در خوزستان سالن ورزشی به نام علی زده‌اند و قرار است تندیسی هم به یاد رشادت علی ساخته شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پدر علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۹۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینش و نظر نهایی با کادر فنی است

مدیر تیم‌های ملی کاراته با بیان اینکه باید عدالت‌محور و قانونمند باشیم، گفت: گزینش نفرات و نظرنهایی در تیم ملی با کادر فنی است و مربیان قهرمان‌پرور در اتاق فکر ما هستند تا به‌نوعی انگیزه‌سازی کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید نیکوخصلت در خصوص برگزاری مرحله دوم انتخابی تیم‌های ملی کاراته در رده‌های‌سنی مختلف، اظهار کرد: نفراتی که در این مرحله حضور دارند، کاراته‌کاهایی هستند که در قهرمانی کشور عملکرد خوبی داشتند، اما به مدال نرسیدند. کادر فنی تیم ملی و مشاوران فنی، این نفرات را دعوت کردند تا دوباره مسابقه بدهند. بعد از این نیز، دو انتخابی دیگر داریم.

وی گفت: در بخش مردان دو نفر (مهدی عاشوری و صالح اباذری) آسیب داشتند که به انتخابی‌های بعدی برمی‌گردند. سجاد گنج‌زاده و مهدی خدابخشی که گردن و دست خود را جراحی کرده‌اند در مرحله بعدی نیز نخواهند بود. در مورد این دو نفر، پس از نیازسنجی، کادر فنی تصمیم‌گیری خواهد کرد. امیر مهدی‌زاده و علی مسکینی نیز که در تلاش برای حضور در مسابقات مصر بودند در قهرمانی کشور شرکت نکردند و در انتخابی دوم خرداد حضور خواهند یافت.

نیکوخصلت همچنین در خصوص مشخص شدن همکاران لیلا بهرامی در کادر فنی تیم ملی بانوان، بیان کرد: وی می‌تواند دو نفر را به عنوان اعضای کادر فنی معرفی کند. در بخش بانوان، تیم زیر ۲۴ سال را تشکیل خواهیم داد تا پشتوانه تیم اصلی باشد. این یک انگیزه‌سازی خواهد بود و دو مربی سازنده هم به کادر فنی اضافه خواهند شد. در واقع لیلا بهرامی و چهار مربی دیگر، تیم ملی بزرگسالان و تیم زیر ۲۴ سال را هدایت خواهند کرد.

وی در خصوص استفاده از مربیان برای تمرین با شاگردان خود که به تیم ملی می‌رسند و حضور این مربیان در اردوی تیم ملی، گفت: این طرح را از دی سال گذشته شروع کردیم. مربیانی که پتانسیل قهرمان‌پروری دارند، خودشان را نشان داده‌اند و این مسئله موجب شد تا قهرمانی کشوری با انگیزه بالاتری برگزار شود.

مدیر تیم‌های ملی کاراته، اظهار کرد: اردوهای متمرکز ما به تدریج شروع می‌شود و مربیان به صورت مجازی در جلسات با ما خواهند بود. باید ببینیم کدام نفرات فیکس می‌شوند. به طور مثال اگر پنج نفر فیکس شوند، پنج مربی آنها را پرورش داده‌اند. یکی از این مربیان قهرمان‌پرور را به همراه کادر فنی تیم ملی به مسابقات اعزام خواهیم کرد. به چهار نفر دیگر هم تسهیلات خواهیم داد تا با کمک هیئت مربوطه، همراه تیم ملی باشند.

وی در پاسخ به این سوال که طرح فوق موجب تداخل کار در کادر فنی نخواهد شد؟ گفت: کادر فنی تیم ملی نظر نهایی را می‌دهد و آنها بازیکنان را مشخص می‌کنند. در واقع مربیانی که شاگردان آنان در تیم ملی هستند، در اتاق فکر ما خواهند بود تا انگیزه‌سازی شود.

نیکوخصلت در خصوص اینکه تیم ملی بزرگسالان چه زمانی می‌خواهد پوست‌اندازی کند، بیان کرد: زمانی بود که بازیکنان ۲۰ ساله ما بزرگسالان را حذف می‌کردند. متاسفانه مدتی نفرات امید در پیکارهای بزرگسالان شرکت نمی‌کردند که این یک خلا ایجاد کرد. وقتی پوست‌اندازی نباشد، انگیزش از بین می‌رود و علاقه‌مند کم می‌شود. با تمام این تفاسیر باید شرایطی فراهم کنیم که بازیکنی از روی اجبار حذف نشود و عدالت‌محور و قانونمند باشیم و با اسم افراد کار نداریم.

منبع: ایرنا

کد خبر 751642

دیگر خبرها

  • کشف سومین گور دسته جمعی در محوطه بیمارستان شفای غزه + فیلم
  • گزینش و نظر نهایی با کادر فنی است
  • مجرد: همه تلاشم را کردم اما نشد
  • تعطیلی تمرین استقلال با تصمیم کادر فنی
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • معالجه ملی‌پوش والیبال در لیگ ملت‌ها با موافقت کادر فنی تیم ملی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک